Puusepänliike Ikäheimonen

Perinteiset puusepäntyöt, puuportaat ja kalusteasennukset, yrityksille ja yksityisasiakkaille, vakaalla ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti.

Palvelut

Laadukkaat irto- ja kiintokalusteet kotitalouksille ja yrityksille, asiakkaan toiveiden mukaan!

Portaat, keittiökalusteet, kylpyhuonekalusteet, vastaanottotiskit, buffetpöydät, ruokaryhmät, kaapistot, hyllyköt ja muut kalusteet kotiin, mökille, myymälään ja toimistolle!

Me Puusepänliike Ikäheimosella valmistamme irto- ja kiintokalusteet toiveidesi mukaan räätälöitynä.

Vuosien kokemuksella palvelemme niin kotitalouksia, kuin yrityksiäkin. Oli haaveissasi siis uniikki puukaluste, mittatilaustyönä valmistettu sänky, ruokailuryhmä, hankalan tilan kaapisto tai kokonaisen toimiston sisustus työpöydistä neuvottelutiloihin ja keittiöntasoihin, otamme haasteen vastaan ja toteutamme toiveesi vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Sen lisäksi, että loihdimme uutta, voimme toiveidesi mukaan entisöidä myös vanhaa.

Haluaisitko kunnostaa mökin vuosien patinoimat keittiön kalusteet tai entisöidä isovanhempien tunnearvokkaan kiikkutuolin? Kiikuta se verstaallemme ja kerro toiveesi, me hoidamme homman puolestasi.

Kokonaispalvelu asiakkaan (eli sinun) toiveidesi mukaan!

Osaavissa käsissämme hoituu tarvittaessa kaikki aina suunnittelusta valmistamiseen ja pintakäsittelystä asennukseen.

Käytämme töissämme aina laadukkaita kotimaisia materiaaleja, jotka valitaan ja räätälöidään kokemuksellamme vastaamaan omia toiveitasi ja mieltymyksiäsi.

Kaikki kalusteet ja huonekalut valmistetaan Savossa, kuvankauniissa Kuvansissa, mutta toki kuljetamme tilaustyöt ja asennamme ne asianmukaisesti paikoilleen ympäri Suomen.

Ota yhteyttä!